Matična mliječ za 3 mjeseca

160,00  (1.205,52 kn)

Matična mliječ je naziv za izlučevine žlijezda mladih pčela radilica, kojima se hrane matica i ličinke. Ovaj hranjivi sastojak s razlogom stoji na samom vrhu ljekovitih prirodnih proizvoda. Svoj položaj zaslužuje jer obiluje mnoštvom hranjivih i ljekovitih sastojaka. Sastav matične mliječi čine razni spojevi, složene kombinacije vitamina, minerala, bioaktivnih peptida i glikoproteina. Uz sve navedeno MM sadrži i 10-HAD, nezasićenu masnu kiselinu koja se ne može pronaći nigdje drugdje u prirodi

KONZUMACIJA

Pravilno uzimanje MM je ujutro i natašte. Ispod jezika, sublingvalno, uzimati 1-3 plastične žličice MM (zadržati bar 3 minute pod jezikom). Nakon što se proguta barem 15 min ništa ne jesti. Dozirna plastična žličica priložena je u svakom pakiranju. Količina MM koja stane u jednu žlicu je 0,3 grama. Preporučena doza je 1 gram dnevno za odrasle osobe.

Za djecu (stariju od pet godina) preporučuje se maksimalna doza od 0.5 grama. Maksimalna godišnja doza je 180 grama (18 bočica). Predviđeno je uzimanje 30 dana po jedan gram dnevno zatim pauza 30 dana pa ponovo konzumiranje i tako u krug. Matična mliječ zapakirana je u propisnoj tamnoj staklenoj ambalaži koja se nalazi u stiropornoj kutijici radi boljeg čuvanja temperature pri transportu.

Matična mliječ je naziv za izlučevine žlijezda mladih pčela radilica, kojima se hrane matica i ličinke. Ovaj hranjivi sastojak s razlogom stoji na samom vrhu ljekovitih prirodnih proizvoda. Svoj položaj zaslužuje jer obiluje mnoštvom hranjivih i ljekovitih sastojaka. Sastav matične mliječi čine razni spojevi, složene kombinacije vitamina, minerala, bioaktivnih peptida i glikoproteina. Uz sve navedeno MM sadrži i 10-HAD, nezasićenu masnu kiselinu koja se ne može pronaći nigdje drugdje u prirodi. S ovakvim sastavom matična mliječ ima iznimno antioksidativno i antibakterijsko djelovanje te značajno utječe na jačanje imuniteta. Pridonosi tjelesnoj izdržljivosti, osnaživanju organizma i podizanju ukupne razine tjelesne energije. Osim toga, matična je mliječ prirodni biostimulator koji regenerira stanice i na taj način izravno utječe na usporavanje procesa starenja. Upravo zbog prisutnosti jedinstvene nezasićene kiseline 10-HAD, koja omogućuje biološku aktivnost matične mliječi, ova dragocjena hrana predstavlja vrijedan nutrijent kako u prevenciji od raznih bolesti, tako i u liječenju organizma i osnaživanju imunološkog sustava. Važno je napomenuti kako ova takozvana kraljevska hrana sadrži sve elemente potrebne za rast, razvoj i normalnu funkciju ljudskog organizma; strukturne elemente, tj. bjelančevine, energetske elemente, odnosno masti i ugljikohidrate i neorganske elemente - minerale.