naši proizvodi

Ovdje možete pogledati sve naše proizvode te informacije o njima. Imate li kakvih dodatnih pitanja možete nas kontaktirati na naš broj telefona ili posjetiti na adresi Petra Preradovića 135 Đakovo.
Dostava je besplatna na području Đakovštine

Med

Među našim proizvodima možete pronaći više vrsta meda te propolis. Oboje se savjetuje konzumirati na dnevnoj bazi zbog višestrukih pozitivnih učinaka na tijelo.
Svi naši proizvodi su prirodnog podrijetla te se sastoje od dijelova raznih cvijetova, biljaka i drveća, te ljekovitih dodataka pčela.

Bagremov med

Bagremov med potječe iz nektara cvijeta robinia pseudoacacia.
Ima aromu cvijeta i slatkast, nježan okus.
U odnosu na druge medove sadrži veći udio fruktoze koja se sporo kristalizira
pa najduže ostaje u tekućem stanju.

Nutricionistički ne sadrži bjelančevine, masti ili vlakna. S druge strane, sadrži male količine nekoliko vitamina i minerala, poput vitamina C i magnezija.
Ono što najviše impresionira u bagremovom medu je visoki sadržaj moćnih biljnih spojeva flavonoida koji djeluju kao antioksidansi.
Iako nije toliko rasprostranjen kao flavonoidi, ovaj med sadrži i beta karoten, vrstu biljnog pigmenta sa snažnim antioksidacijskim svojstvima.
Konzumacija hrane bogate beta karotenom povezana je sa poboljšanim funkcijama mozga i zdravljem kože.

Med sadrži komponente potrebne za proizvodnju i polako oslobađanje malih količina vodikovog peroksida.
Vodikov peroksid je vrsta kiseline koja ubija bakterije razbijanjem njihovih staničnih stijenki.
Jedno istraživanje je otkrilo da se bagremov med pokazao učinkovitim protiv Staphylococcus aureus i Pseudomonas aeruginosa, dvije vrste bakterija otpornih na antibiotike.
Zbog antioksidativnih i antibakterijskih svojstava bagremovog meda on može pomoći u ubrzavanju zacjeljivanja rana i sprječavanju kontaminacije i infekcije bakterijama.

Dostupan u pakiranju od:
– 450g / 30,oo kn
– 900g / 50,00 kn

Med od repice

Med uljana repica potječe od od nektara biljke brassica napus.
Ima upečatljivu, izrazito slatku aromu cvijeta. Vrlo je bogat peludi i mineralima.
Sadrži visok udio glukoze zbog čega se vrlo brzo kristalizira i lako probavlja.
Pčelama jedan od omiljenih medova, te ima snažno antibakterijsko svojstvo.

Preporučuje se kod : lječenja čireva, olakšavanje rada dišnih organa. čišćenje jetre, regulacije masnih kiselina u organizmu

Dostupan u pakiranju od:
– 450g / 25,oo kn
– 900g / 40,oo kn

Med livada

 

” Med hrani i od bolesti brani ” je stara poslovica koje bismo se svi trebali biše pridržavati, a za takvu terapiju livadski med je najidealniji zbog svoje pristupačnosti i cijene.
Cvjetni ili livadni med dobiva se od različitih vrsta cvijeća, ovisno o podneblju. Zbog toga je bogat sastavom i preporučuje se za podizanje imuniteta te za ublažavanje alergija. Osobito je koristan djeci u razvoju, starijim osobama i ljudima koji imaju problema sa srcem. Okus i izgled ovise o podneblju iz kojeg med dolazi.

Dostupan u pakiranju od:
– 450g / 25,00 kn
– 900g / 40,oo kn

Kremasti med

Kremasti med je najukusnija vrsta meda, koja je i dalje vrlo ljekovita, te se zbog svoje teksture vrlo lako maže na kruh, palačinke, biskvit pa čak i sladoled. Za razliku od sirovog meda koji je ljepljiv i rjeđi, kremasti med je više nalik Nutelli. Dobiva se kontroliranom kristalizacijom a potom razbijanjem kristala.

Dostupan u pakiranju od:
– 450g / 35,oo kn
– 900g / 60,00 kn

Propolis

 

Propolis je najistraživaniji pčeljinji proizvod. Brojne studije su pokazale da djeluje protiv bakterija, gljivica, virusa i upala te da ima anestetički, antioksidacijski i antitumorski učinak, potiče regeneraciju tkiva i jača imonološki sustav.

Dostupan u pakiranju od:
– 10 ml / 15,00 kn
– 20 ml / 30,00 kn

Naručite naše proizvode

 

Putem ovog obrasca možete naručiti naše proizvode. Svi proizvodi koji se nalaze na web stranici se nalaze u obrascu te trebate samo izabrati koji proizvod i količinu želite. Pakiranja meda su u 450 grama te 900 grama. Od podataka koji su nam nužni za slanje meda tražimo adresu, broj telefona, email te ime i prezime. Podatke dijelimo samo sa trećom stranom koja vrši dostavu na Vašu adresu!

  • Naručite svoj med!

  • Tražimo Vaš email za potvrdu narudžbe